fbpx

About us

Pizza lover?
There is only one choice: pizza at the WOOD OVEN!

You didn’t know? There is a pizzeria in Brasov that you will surely love, one of the oldest in the city.

PizzaIolo este locul unde, de aproape 15 ani, preparăm cea mai bună pizza după modelul tradițional italian: formă rotundă cu blat subţire, dintr-un aluat preparat și lăsat la dospit peste 24 de ore, acoperită cu un sos de roșii pregătit în casă. Aluatul este întins cu măiestrie și multă pasiune de către mâinile pricepute ale pizzarilor noștri. Totul se face pe loc, imediat ce primim comanda de la tine.

Iar apoi, imaginația întâlneste preferințele și gusturile fiecăruia dintre noi… alegeți aici 27 rețete de pizza din meniu, dar și cele mai faine toppinguri pentru a vă crea propria pizza cu personalitate 😉 Magia apare în cuptorul cu lemne unde gusturile se unesc și se desăvârșesc perfect într-un rezultat spectaculos, dar mai ales delicios.

Nu ne oprim însă la pizza, Iolo este mai mult de atât. Pentru că multe alte bunătățuri se prepară în bucătăria noastră. Paste, cartofi copți, salate, meniuri și deserturi savuroase. Proaspete, după rețete originale și cu ingrediente naturale.

Totuși, trebuie să recunoaștem că, înainte de toate, cele mai bune ingrediente ale preparatelor de la PizzaIolo sunt bucuria și pasiunea noastră de zi cu zi.

Choose your favorite pizza

Sau una din specialitatile proaspat preparate dupa retete originale:

cartofi copti, paste, salate, minuturi, grilluri, sandwichuri, deserturi delicioase

Share on: