SUBSTANȚE CARE CAUZEAZĂ ALERGII SAU INTOLERANȚE

1. Cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate, exceptând:

(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza ( 1 );
(b) maltodextrine obținute din grâu ( 1 );
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

2. Crustacee și produse derivate.

3. Ouă și produse derivate.

4. Pește și produse derivate, exceptând:

(a) gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
(b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului.

5. Arahide și produse derivate.

6. Soia și produse derivate, exceptând:

(a) uleiul și grăsimea de soia rafinate complet ( 1 );
(b) amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
(c) fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din uleiuri vegetale, obținuți din soia;
(d) esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obținuți din soia.

7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând: (a) zerul utilizat pentru fabricarea distilaților sau a alcoolului etilic de origine agricolă; (b) lactitolul.

8. Fructe cu coajă lemnoasă, adică:

(a) migdale (Amygdalus communis L.),
(b) alune de pădure (Corylus avellana),
(c) nuci (Juglans regia),
(d) nuci Caju (Anacardium occidentale),
(e) nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch],
(f) nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa),
(g) fistic (Pistacia vera),
(h) nuci de macadamia
(i) nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și
(j) produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.

9. Țelină și produse derivate.

10. Muștar și produse derivate.

11. Semințe de susan și produse derivate.

12. Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO 2 total trebuie calculați pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.

13. Lupin și produse derivate.

14. Moluște și produse derivate. (1) Și produsele obținute din acestea, în măsura în care procesul la care sunt supuse nu poate crește nivelul de alergenicitate estimate de autoritate pentru produsul de bază din care au fost obținute.

  Click Aici pentru Lista de Alergeni Pizza Iolo

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.