fbpx

Noi, cei de la PizzaIolo Brasov suntem foarte norocosi si recunoscatori pentru fidelitatea clientilor nostri de atatia si atatia ani. Societatea ne-a primit cu bratele deschise, iar noi incercam in fiecare moment sa oferim ajutor atunci cand e nevoie, sa returnam societatii ceea ce merita.
„Vecinii si clientii nostri” ne-au umplut restaurantul zilnic cu zambete si bucurie, comenzile continua sa curga neintrerupt, iar noi, bucurosi oferim servicii de calitate si produse proaspete, gustoase, pe gustul deja bine stiut al clientilor nostri.
Saptamana trecuta am putut oferi si noi o mana mica de ajutor ce-i drept, iar bucuria noastra cea mai mare a fost faptul ca am putut ajuta, ca am putut dona cateva dintre produsele noastre unor oameni care sunt tot timpul ocupati cu a ajuta, cu a salva vieti zi de zi, noapte de noapte.
Am fost la Serviciul de Ambulanta Brasov care asigura asistenta medicala prespitaliceasca, transport medical asistat prin intermediul echipajelor medicale de urgenta, cu sau fara medic, consultatii medicale de urgenta la domiciliu si transport sanitar neasistat. Acolo am descoperit niste oameni minunati, extrem de frumosi, gata sa intervina in orice secunda pentru semenii lor. S-au bucurat foarte tare de micul nostru gest, iar multumirile primite din partea lor au fost peste masura asteptarilor noastre.
Prin asemenea gesturi si prin asemenea recunostinta, ne dam seama de fiecare data cand putem face astfel de donatii, ca orice ajutor, cat de mic si nesemnificativ este el, reprezinta un pas mare spre umanitate, ajutor reciproc si sustinere a societatii in care traim. Am fost profund impresionati de multumirile primite si de bratele deschise cu care am fost primiti, asa cum si locuitorii orasului Brasov ne-au oferit si noua posibilitatea de a ii intampina cu serviciile noastre de mai bine de 15 ani.
Nu uitati, fiecare gest de umanitate, cat de mic e el, poate insemna pentru ceilalti cea mai importanta sustinere. Impreuna putem face minuni!
Multumiri Serviciului de Ambulanta Brasov care ne este alaturi zi de zi si care intervine de fiecare data unde este nevoie neconditionat. Am fost foarte impresionati de recunoastinta cu care ne-au primit mica noastra donatie.

Distribuie în: